Árak

2015/2016


Főszezonban, dec. 1-től március 30.-ig: 250 €/éjszaka

A szilveszteri héten: 300 €/éjszaka.

Az árak a teljes házra (10 fő) és egy hetes bérlet esetére vonatkoznak (7 éjszaka, szombattól szombatig). Az árban benne foglaltatik az üdülőhelyi díj (2 €/fő/éj), a tiszta ágynemű, a ház gépeinek használata, az áram- és vízfogyasztás, valamint a korlátlan wifi az egész házban.

A ház végső takarítása 60 euro, amelyet abban az esetben nem kell kifizetni, ha ugyanolyan állapotban adják vissza a házat, mint amilyenben átvették.

A foglalást "Pay-pal" fizetéssel vagy utalással lehet érvényesíteni. A foglalási táblázatból megtudható, hogy az adott hét foglalt-e már, vagy sem. Amennyiben már élő foglalás van az adott hétre, második foglalást a rendszer nem engedélyez. A foglalás lemondására legkésőbb a lefoglalt időszak megkezdése előtt két héttel van mód. A foglaló a teljes ár 30%-a, amely a kulcsátvételkor kaucióvá módosul, és amennyiben kármentesen adják vissza a házat, a teljes ár kifizetése után három napon belül visszakerül a vendég számlájára.

Bizonyos meghírdetett hetekben csak egyes szobák kiadók, amikor reggelit és vacsorát is tudunk biztosítani a vendégeink számára... Ezeket az árakat létszámtól és igényektől függően alakítjuk ki.