Útvonal

repülővel: Salzburg reptere van a legközelebb Ramsauhoz. Innen egy óra alatt autóval, vagy vonattal elérhető Ramsau. Linz városába is mennek járatok, innen 90perc autóval. Bécsből 3óra alatt érhető el Ramsau.

vonattal: Budapest-Salzburg ezt leginkább railjettel érdemes. Itt kell átszállni és innen Salzburg
- Schaldming vonattal 90percet vesz igénybe. Schladmingból rendszerinti buszjárattal, vagy taxival lehet feljutni a 7km-re levő CHA®LET-ig.

kerékpárral: Budapestről, Bécsből, Passauból, Pozsonyból indulva a Duna menti kerékpárúton kell elindulni Linz Irányába és egészen Enns városáig.. Innen, azaz Enns városától az Enns folyó partján végig az “R7” jelölésű Enns kerékpárúton lehet tekerni Schladming városáig. Innen két különböző szerpentin is vezet föl Ramsauba. Én a Leitenen keresztül vezető utat javaslom. Azoknak a vendégeknek, akik legalább három éjszakára jönnek és igazolni tudják, hogy kerékpárral érkeztek egy ajándék éjszakát kapnak.

autóval: Budapest - Ramsau 494km M1-esen Parndorf-ig, utána S6-os utón Graz irányába, majd Semmering, Bruck am der Mur, Liezen. Az Enns völgyéből Weissenbach-nál érdemes feljönni Ramsau felé. Egyéb lehetőségek: Schladmingból, vagy Pichl-ből szintén fel lehet jutni Ramsau városába.

A CHA®LET-hoz Ramsau centrumától a Dachstein irányában kell a főúton elindulni. A Dachstein strasse után 200méterrel a Filzmoos felé vezető országút jobb oldalán található a CHA®LET. A felirat már a főútrol is látszik a ház homlokzatán. Parkolni a hótol eltakarított területek bármelyikén lehet. A parkoló öt személyautó számára elegendő.